Tue. May 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cili është shkaku kryesor i disfunksionit erektil?

Shkaqet kryesore të mosfunksionimit erektil përfshijnë gjendjet psikologjike dhe shëndetësore, mjekimet, traumat dhe faktorët e stilit të jetesës.

Ereksioni i penisit është një proces kompleks në të cilin truri, nervat, muskujt dhe enët e gjakut luajnë një rol të madh. Përveç kësaj, hormonet dhe emocionet janë luajnë rol të rëndësishëm në disfunksionin erektil?