Wed. Dec 1st, 2021
Pyetje dhe Përgjigje

Cili gisht është më i mirë për pulsoksimetrin?

Gishti i mesëm i djathtë dhe gishti i madh i djathtë kanë vlerë statistikisht më të lartë, duke i bërë ata të përsosur për një pulsoksimetër.