Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cili grup gjaku jeton më gjatë?

Jetëgjatësia. Shanset janë më të larta që të jetoni më gjatë nëse keni grupin O të gjakut.

Ekspertët mendojnë se rreziku i ulët i sëmundjeve në zemrën dhe enët e gjakut (sëmundjet kardiovaskulare) mund të jetë një arsye për këtë.

You cannot copy content of this page