Tue. May 17th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cili nga acidet inorganike u shtohet pijeve joalkoolike dhe nuk është i dëmshëm as helmues për organizëm?

A. Acidi fosforik
B. Acidi karbonik
C. Acidi sulfuror
D. Acidi borik