Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Cili nga këta hormone mundëson zhvillimin e corpus luteum?

a)Hormoni folikulostimulues
b)Hormoni luteinizues
c)Hormoni tireotrop
d)Hormoni adrenokortikotrop

Shih edhe : Pyetje nga Biologjia

Leave a Reply

You cannot copy content of this page