Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Cili nga këto gjene është heterozigot ?

A. AaBb
B. aabb
C. AABB
D. AACC

Leave a Reply