Thu. May 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Cili nga të mëposhtmit është aminoacid esencial?
a)Lizina
b)Glicina
c)Citrulina
d)Alanina

Shih edhe: Pytje nga Biologjia

Leave a Reply