Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cili oksid kur tretet në ujë letrën e kuqe të lakmusit e shëndrron në të kaltër?

A. N2O
B. Na2O
C. MnO3
D. N2O5

You cannot copy content of this page