Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kimia, Pyetje nga Kimia, Teste nga Kimia, Pyetje dhe përgjigje nga Kimia

Cili prej këtyre komponimeve e redukton reagjentin e Tollensit?

A. Etanali
B. Etanoli
C. Acidi acetik
D. Acidi oksalik

You cannot copy content of this page