Hën. Jan 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pse duhet të bëni kontrolle të rregullta te mjeku?

Cili vend ka numrin më të madh të gabimeve mjekësore?

SHBA dhe Australia tregojnë shkallën më të lartë të gabimeve mjekësore.

 

Sipas një studimi të botuar në Revistën Ndërkombëtare të Praktikës Mjekësore, pacientët të cilët morën kujdes mjekësor të koordinuar keq ose nuk ishin në gjendje të përballonin kostot bazë mjekësore, kishin më shumë gjasa të raportonin gabime në mjekimin ose trajtimin e tyre.

Burimi: ExpaHealth