Thu. Aug 18th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Cilit shekull i përkasin dokumentet e para të shkruara të gjuhës shqipe ?

Dokumentet e para të shkruara të shqipes i përkasin shekullit XIV .

You cannot copy content of this page