Sun. Jul 3rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

SÇka e shkakton stresin ?

Duke u shqetësuar për diçka.

Duke mos pasur shumë ose asnjë kontroll mbi rezultatin e një situate. Të kesh përgjegjësi që po i duken të mëdha. Nuk keni punë, aktivitete apo ndryshime të mjaftueshme në jetën tuaj.

You cannot copy content of this page