Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Alfabeti ?

ALFABET m.

  • Tërësia e shkronjave të një gjuhe, të radhitura sipas një rendi të caktuar. Alfabeti i gjuhës shqipe. Alfabeti latin (grek). Shkronjat e alfabetit. Rendit sipas alfabetit.
  • Alfabeti telegrafik (Mors) sistemi i shenjave me pika e vija, që përdoren në telegrafi për të dhënë shkronjat.Alfabeti, Kuptimi i fjalës

You cannot copy content of this page