Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Ambalazhi ?

Kuptimi i fjalës Ambalazh

Ambalazh m.sh.

  1. Letër, karton, pëlhurë, arkë etj. që përdoret për të mbështjellë e për të mbajtur mallra të ndryshme që të mos dëmtohen. Letër ambalazhi. Arka (shishe, kuti) ambalazhi. Shitje pa ambalazh. Hap (heq) ambalazhin.
  2. fig. keq. Diçka që përdoret për të mbuluar qëllimet e vërteta dhe për t’i paraqitur ndryshe nga ç’janë; veshja e jashtme për ta zbukuruar diçka. E paraqiti nën një ambalazh. Shërben si ambalazh.

You cannot copy content of this page