Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Ambasada ?

Kuptimi i fjalës Ambasadë

 

Ambasadë f.sh. – Përfaqësia diplomatike më e lartë që ka një shtet pranë një shteti tjetër, e cila drejtohet nga një ambasador; ndërtesa (selia) e kësaj përfaqësie. Ambasada e RPSSH. Sekretar (këshilltar) i ambasadës. Pritje në ambasadë. Zyrat e ambasadës.

You cannot copy content of this page