Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Ambasadori ?

Kuptimi i fjalës Ambasador

Ambasador m.sh. – Përfaqësuesi diplomatik i shkallës më të lartë që ka një shtet pranë një shteti tjetër, drejtuesi i ambasadës. Ambasador i jashtëzakonshëm e fuqiplotë. E emëruan ambasador.

You cannot copy content of this page