© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Amëza ?

Kuptimi i fjalës Amëz

AMËZ f.

  1. Erë tjetër e lehtë që merr një ushqim dhe që ndihet kur e hamë; kundërmim. Amëz e mirë (e keqe). Ka (merr) amëz.
  2. Afshi i tokës së lëruar, që shoqërohet me një kundërmim të veçantë; era që vjen bashkë me afshin e zjarrit. Amëza e tokës (e dheut). Amëza e zjarrit.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.