Sun. Aug 14th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është Anoda ?

Kuptimi i fjalës Anodë

Anodëf.sh.fiz.

Anoda është elektrodë e polit pozitiv në një burim rryme elektrike ose e lidhur me polin pozitiv; kund. katodë. Pllaka e anodës. Tensioni i anodës.

You cannot copy content of this page