© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është Bromatologjia ?

Bromatologjia është shkencë për ushqimin. Fjala bromatologji rrjedh nga fjalët greke: broma (ushqim) dhe logos (shkencë).

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.