© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Fjalori Mjekësor

Çka është Empatia ?

Empatia është aftësia për të kuptuar ose ndjerë atë që një person tjetër po përjeton, domethënë aftësia për ta vendosur veten në pozicionin e tjetrit.

Përkufizimet e empatisë përfshijnë një gamë të gjerë gjendjesh emocionale .

Llojet e empatisë përfshijnë empatinë konjitive, empatinë emocionale dhe empatinë somatike .

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.