Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është energjia mekanike ?

Energjia mekanike është ajo lloj energjie që përfshihet drejtpërsëdrejti në lëvizjen e lëndës.

Kur ngisni biçikletën , lëvizja e pedaleve realizohet nëpërmjet energjisë mekanike që sigurojnë këmbët tuaja .

You cannot copy content of this page