Mon. Dec 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Filozofi ?

Kuptimi i fjalës Filozof

FILOZOF m.

1. Mendimtar që merret me problemet filozofike; specialist me arsim të lartë në filozofi. Filozofët marksistë (materialistë). Filozofët idealistë. Filozofët shqiptarë. Filozofët e kohës së lashtë.

2. bised. Njeri i ditur, që gjykon në mënyrë të thelluar e me urtësi.

You cannot copy content of this page