Çka është fotoreceptori?

Fotoreceptori është qelizë që gjendet në retinë dhe që është e aftë të kapë rrezet e dritës e t’i përkthejë ato në sinjale nervore.

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *