Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Glicina është një aminoacid që ka një atom të vetëm hidrogjeni si zinxhir anësor.

Glicina është aminoacidi më i thjeshtë i qëndrueshëm, me formulën kimike NH₂‐CH₂‐COOH.

Glicina është një nga aminoacidet proteinogjene. Ai është i koduar nga të gjithë kodonet duke filluar me GG.

You cannot copy content of this page