Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Graniti ?

Kuptimi i fjalës Granit

GRANIT m.

  1. Shkëmb shumë i fortë, i përbërë nga kristale kuarci, mike etj. Granit i kuq (i zi, ngjyrë hiri). Monument graniti. Si bllok graniti. I fortë si graniti. Qëndron si shkëmb graniti.
  2. përd. mb. fig. Shumë i fortë; i paepshëm, i pamposhtur. Grusht granit. Rini granit.

You cannot copy content of this page