Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është Higjiena shkollore ?

Higjiena shkollore është një shkencë e kujdesit shëndetësor, një formë e edukimit dhe arsimit më të gjerë shëndetësor të shkollës. Higjiena shkollore është studimi shkencor i ndikimit të mjedisit shkollor në mësim; ai eksploron ndikimin e shkollimit në shëndetin mendor dhe fizik të nxënësve.