Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është Homeostaza ?

Homeostaza përfaqëson ekuilibrin dinamik të mjedisit të brendshëm . Të gjitha sistemet e trupit japin ndihmesë për homeostazën . Ndër to , më kryesoret janë : sistemi nervor dhe sistemi endokrin . Homeostaza është thelbësore për shëndetin .

You cannot copy content of this page