Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Hormoni ?

 

HORMON m. fiziol.

  • Lëndë që prodhohet nga gjëndrat me sekrecion të brendshëm dhe që ushtron një ndikim të rëndësishëm në proceset e ndryshme të organizmit. Hormonet seksuale. Hormoni i burrit (i gruas). Hormonet e gjëndrës tiroide. Teoria e hormoneve.

You cannot copy content of this page