Wed. Feb 8th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është Infermier i Emergjencës ?

Infermier i emergjencës është personi i cili përveç shkollimit të mesëm ose të lartë mjekësor ka të kryer trajnimin dhe certifikimin për emergjencë.

You cannot copy content of this page