Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është Izoleucina ?

Izoleucina është një aminoacid thelbësor.

Mund të ndihmojë në krijimin e hemoglobinës.

Ky është pigmenti që mbart oksigjen brenda qelizave të kuqe të gjakut.

Izoleucina mund të ndihmojë në kontrollin e sheqerit në gjak.

Mund të rrisë gjithashtu energjinë dhe qëndrueshmërinë.

You cannot copy content of this page