Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Kalbësi

Çka është Kalbësia ?

KALBËSI f.

  • 1. Të qenët i kalbur, vetia e diçkaje të kalbur. Shenja kalbësie.
  • 2. fig. Të qenët i prishur nga ana morale; të qenët i vjetruar e i prishur nga brenda. Kalbësia e regjimit antipopullor. Kalbësia e sistemit kapitalist.