Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është komplementimi i strukturës me funksionin ?

Anatomia dhe fiziologjia janë të pandara : ajo çka mund të realizojë trupi , varet nga arkitektura unikale e pjesëve të tij . Kjo dukuri përshkruhet si komplementimi i strukturës me funksionin .

You cannot copy content of this page