© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Si ndahet Kozmetologjia ?

Kozmetologjia ndahet në: kozmetologji të përgjithshme, kozmetikë dekorative dhe kozmetologji mjekësore-dermatologjike.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.