Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Maternitet

Çka është Materniteti ?

MATERNITET m.

  • Shtëpia e lindjes. U shërua (lindi) në maternitet.

You cannot copy content of this page