Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është Mjeku ?

Mjekë, profesion, mision per te shpetuar e ndihmuar ata qe vuajne nga patologji te ndryshme. Hipokrati konsiderohet si babai i mjekesise, ka themeluar edhe betimin qe bejne mjeket e sapodiplomur, me ane te te cilit betohen te ndihmojne e tu sherbejne per gjithe jeten e tyre pacienteve, njerezve qe vuajne nga patologji te ndryshme.