Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është nanismi?

Nanismi është një gjendje e shkaktuar nga sasia e pamjaftueshme të hormonit të rritjes në trupin e njeriut.

Personat me pamjaftueshmëri të hormonit të rritjes ( hormonit somatotrop) kanë trup të shkurtër.

You cannot copy content of this page