Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Origjina ?

Kuptimi i fjalës Origjinë

 

ORIGJINË f.

  • Fillimi i diçkaje, burimi; prejardhja, lindja dhe formimi i diçkaje, zanafilla. Origjina shoqërore. Origjina e njeriut. Origjina e popullit. Origjina e botës bimore (shtazore). Me origjinë punëtore. Me origjinë të dyshimtë.
  • Origjina , Kuptimi i fjalës

You cannot copy content of this page