Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Pretenca ?

Kuptimi i fjalës Pretencë

 

PRETENCË f. drejt.

  1. Fjala e prokurorit në gjyq, ligjërata e prokurorit. Pretenca e prokurorit.

You cannot copy content of this page