Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Prime

Çka është Prime ?

PRIME f. vet.

1. Mjekime me barna popullore. Prime plakash (grash). Bënte prime.

2. vjet. Yshtjet, magjitë, nuskat etj, që përdoreshin në të kaluarën gjoja për t’u shëruar nga një sëmundje. S’ngjallet i sëmuri me prime.

You cannot copy content of this page