Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Prokurori ?

PROKUROR m. drejt.

  1. Punonjës i prokurorisë që ka për detyrë të kontrollojë zbatimin e përpiktë dhe të njëllojtë të ligjeveProkurori i rrethit. Ndihmësi (zëvendës) i prokurorit.

Leave a Reply

You cannot copy content of this page