Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Psikologu ?

Kuptimi i fjalës Psikolog

 

PSIKOLOG m.

1. Ai që merret me psikologji, specialist në psikologji.

2. bised. Njeri që ka aftësinë të kuptojë shpejt e drejt gjendjen shpirtërore të dikujt tjetër dhe të merret vesh mirë me të. Ai është psikolog. Mësuesi duhet të jetë pedagog e psikolog i mirë.