Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Psikopatia ?

Kuptimi i fjalës Psikopati

 

PSIKOPATI f. mjek.

Çrregullim a dëmtim i veprimtarisë psikike, gjendje psikike a mendore jo e shëndoshë, e sëmurë. Shenja (shfaqje) psikopatie.