Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Çka është psoriaza?

Psoriaza është një gjendje autoimune, ku sistemi imunitar shkakton mbiprodhimin e qelizave të lëkurës.

Personat që kanë psoriazë mund të kenë në lëkurë njolla të kuqe që ndryshe quhen pllaka.

Këto njolla të kuqe shfaqen në bërylla, gjynjë dhe koka, por mund të shfaqen kudo në trup.

Janë disa ilace shtëpiake që mund të ndihmojnë në lehtësimin e simptomave që vijnë nga psoriaza:

Merrni Omega 3

Probiotik

Aloe Vera

 

You cannot copy content of this page