Fri. May 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është sekrecioni vaginal ?

Sekrecioni vagjinal është një lëng i prodhuar nga gjëndrat në murin e vagjinës dhe qafën e mitrës.

Sasia dhe pamja e sekrecioneve normale vagjinale ndryshon gjatë gjithë ciklit menstrual.

 

Një rritje në sasinë e sekrecionev vagjinale, një erë jonormale ose konsistencë e lëngut, ose dhimbje që shoqëron sekrecionet vagjinale mund të jenë të gjitha shenja infeksioni ose çrregullimesh të tjera.

 

Dr. Meritë Demiri- Demolli
Obstetre/Gjinekologe
tel: +38344862103

You cannot copy content of this page