© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Seksualizmi ?

Kuptimi i fjalës Seksualizëm

SEKSUALIZËM m.

  • 1. Ndjenja seksuale, zakonisht e tepruar, epsh.
  • 2. Përqendrim i tepruar i vëmendjes te çështjet e seksit; nxitje artificiale dhe e sëmurë e ndjenjave seksuale. Seksualizmi i letërsisë dekadente (i filmave pornografikë).

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.