© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është Spermatocela ?

Spermatocela është një qeskë e padhimbshme e mbushur me lëng spermatik cila lokalizohet shpesh mbi ose në pjesën posteriore të testikulit.

Megjithëse pjesa më e madhe e spermatocelave janë më të vogla se 1 cm, disa mund të bëhen të mëdha dhe të forta duke imituar një neoplazmë solide.

Spermatocela dallohet nga hidrocela për shkak të tunika vaginalis, ku tek e fundit mbështjell gjithë sipërfaqen anteriore të testikulit.

Spermatocela nuk kërkon ndërhyrje deri në momentin që pacienti paraqet shqetësime të lidhura me të./Gazeta Shëndeti

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.