Sun. May 22nd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është Stroka ?

Kuptimi i fjalës Strokë

STROKË f.

  • 1. Zgjebe (sidomos për kafshët). U ra stroka dhive.
  • 2. Leshi i paqethur që i lihet dashit të këmborës në pjesën e përparme të trupit. Dashi me stroke dashi më i mirë i tufës.