© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Fjalori Mjekësor

Çka është substanca aktive ?

Substancë Aktive (Përbërës farmaceutik aktiv) – çdo substancë ose kombinim i substancave të destinuara që kur përdoret në prodhimin e një produkti medicinal bëhet përbërës aktiv i atij produkti me qëllim të ushtrimit të veprimit farmakologjik, imunologjik apo metabolik me qëllim të korrigjimit apo modifikimit të funksioneve fiziologjike apo për të bërë një diagnozë mjekësore.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.