© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është Terapia e Ozonit ?

Terapia e ozonit është një trajtim mjekësor i aplikuar nga mjeket tona Endokrinologe dhe të specializuara për Ozone terapi, që fut ozonin në trup përmes përzierjes së Ozonit me gjakun tuaj dhe kthimit me infuzion ose përmes ekspozimit të tërë lëkurës së trupit tuaj brenda kabinës së Ozonit në Saunën e Ozonit.
Ozoni në trup duke formuar peroksid hidrogjeni në mjedisin e lëngshëm në trupin tuaj aktivizon mekanizmat antioksidues, sistemin imunitar dhe mekanizmat e tjerë neuro-humoral kundër stresit oksidativ duke kriju efektin mrekullues te quajtur edhe “vaksinim fiziologjik” per imunitet e sëmundje të shumta kronike.
Ne jemi Poliklinika e parë në Kosovë dhe regjion që ofrojmë këtë shërbim, nën përkujdesje të mjekeve specialiste Endokrinologe dhe me specializime adekuate për këtë trajjtim dhe me aparaturë të bazuar në teknologji gjermane. Ekipi ynë do të ju ofroj siguri, dhe rezultate të knaqshme. Na shkruani ( edhe në viber dhe whatsaap ) për më shumë.
Tel. +383 45 960 666
_________________________

Ozone therapy is a medical treatment applied by our Endocrinologists specialized for Ozone therapy, which introduces ozone into the body by mixing Ozone with your blood and returning by infusion or by exposing your entire skin inside the Ozone cabin to Ozone Sauna.
Ozone in the body by forming hydrogen peroxide in the liquid environment in your body activates antioxidant mechanisms, immune system and other neuro-humoral mechanisms against oxidative stress creating the wonderful effect also called “physiological vaccination” for immunity and many chronic diseases.
We are the first Polyclinic in Kosovo and the region that offers this service, under the care of specialist Endocrinologists and with adequate specializations for this treatment and with equipment based on German technology. Our team will provide you with security, and satisfactory results. Write to us (also on viber and whatsaap) for more.
Tel. +383 45 960 666

https://fb.watch/cPNp5Bvcl3/

 

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.