Thu. Jul 7th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Çka është triptofani dhe për çka nevojitet ?

Triptofani është një aminoacid i nevojshëm për rritjen normale te foshnjat dhe për prodhimin dhe mirëmbajtjen e proteinave, muskujve, enzimave dhe neurotransmetuesve të trupit.

Është një aminoacid thelbësor.

Kjo do të thotë se trupi juaj nuk mund ta prodhojë atë, kështu që ju duhet ta merrni atë nga dieta juaj.

You cannot copy content of this page